Menu Sluiten

Informatie avond

Op woensdagavond 6 maart 2019 organiseert Blue Jobcenter, samen met de gemeente, een informatiebijeenkomst voor omwonenden in het Fletcher Hotel Carlton, Tiendweg 20 te Naaldwijk. Belanghebbenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom. Het doel van de avond is om kennis te maken en onszelf voor te stellen.

Wij willen alle omwonenden graag informeren over dit project en in een vroeg stadium bij de planvorming betrekken.

Na ontvangst met koffie en thee starten we om 20.00 uur met een toelichting op het plan en zullen wij het gemeentelijke beleid toelichten dat voor dit project geldt. Aansluitend is er gelegenheid om in een informele setting vragen te stellen aan vertegenwoordigers van de gemeente Westland, de architect en vertegenwoordigers van onze organisatie.

Omdat wij aan het begin staan van dit project kunnen wij u nog geen voldragen plan tonen. Toch willen wij graag in dit stadium met de omwonenden in contact treden, zodat wij bij de planvorming rekening kunnen houden met hun wensen en ideeën. De kennis over en ervaring met de omgeving is voor ons van groot belang om ervoor te kunnen zorgen dat we een passende en voor alle partijen prettige situatie kunnen creëren.